Hundevennen i avisen

Viborg Folkeblad, onsdag d. 30. maj 2012

 

I sommeren 2003 startede jeg som hundepasser i Grindsted.
Det blev en succes, men grundet flytning blev jeg desværre nødt til at holde. Det var både hunde, katte og fugle, jeg var ude at passe. Et par af dem husker jeg rigtig godt.

Boss - en stor, dejlig riesen schnauzer

Bl.a. en ældre mand, der havde problemer med hjertet og kunne blive indlagt meget pludseligt. Det var en stor lettelse for ham, at jeg havde egen nøgle og kunne lufte hans store riesenschnauzer, Boss, når han blev indlagt.

Dværg pinscheren er en stor hund - i en lille hunds krop

 

 

En familie tog deres voksne børn med på ferien sydpå og manglede en hundepasser til deres fælles hunde, en dværg pinscher og en norsk lundehund. Foruden luftning og fodring fik lundehunde dagligt medicin.
Masser af forskellige fugle i volierer - men hvem skal passe dem?

 

 

 

En anden fast kunde havde i mange år fået sin voksne datter til at passe de mange parakitter, han havde i volierer. Da han gik på efterløn og ofte tog i sommerhus, var han blevet ked af at være afhængig af sin datters hjælp.

 

 

 

Den mest underholdende oplevelse jeg havde, var da jeg skulle lufte 2 labrador-tæver, der ikke var vant til at gå i snor. Dér fik jeg godt nok min sag for – med at vikle både hunde og mig selv ud af snorene…

 

Første gang jeg var i avisen i 2003

Første gang jeg var i avisen i 2003


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/