Mere om dyrepasseren

Dyr har altid haft en speciel plads i mit liv - små, som store, tamme og vilde

Dyr har altid fyldt meget i mit liv, så det var næsten en selvfølge at jeg valgte at tage uddannelsen til dyrepasser.  

 

Hunde, katte, diverse gnavere og fugle, er været nogle af de dyr jeg har haft. Professionelt (som dyrepasser) har jeg passet heste, køer, grise, får, høns, geder, ænder, gnavere (mus, rotter, kaniner og marsvin), krybdyr (slanger, krokodiller, leguaner…), andre pattedyr (aber, odder, dværg hjorte…) – listen er meget lang. 

I fritiden gik jeg til ridning i mange år og fik senere en halvpart, men da jeg fik min første hund faldt interessen for heste og ridning idet jeg begyndte på lydighedstræning og ringtræning i stedet.

Frisk luft og masser af motion - det elsker de fleste hunde

Uanset vejret elsker jeg at komme ud i naturen – der findes intet bedre end at finde snorene frem og nærmest blive overfaldet af de overstadige 4-benede venner. Og vores omgivelser er perfekte. Helt tæt på naturen, skov og vand er ikke langt væk. Skulle det alligevel blive lidt kedeligt at gå den samme tur, pakker vi gerne bilen og kører i hundeskoven.

Har man mere end en hund, er spændende at observere dynamikken i flokken
Livet med dyr er utroligt berigende og med en mindre hundeflok sker der altid noget spændende. Jeg elsker at prøve at forstå hundenes indbyrdes sprog og deltage i den – til stor morskab for mine omgivelser, når jeg pludselig render rundt på alle fire… Og sikkert også ganske underholdende for hundene. 

Hundevennen tager også på marked, hvor der altid er tid til en god snak om dyrMin idé til at starte en pasnings-service fik jeg allerede i 2003. “Bimses Home Pet Service” blev hurtigt populær i Grindsted, hvor jeg boede dengang. Lidt for populær, da jeg havde fuldtids-arbejde ved siden af.

Da jeg flyttede fra Grindsted valgte jeg at sætte mit iværksætter-gen lidt på pause. Og nu er jeg endelig klar til at tage fat igen og navnet er blevet et lidt andet.

Hundevennen kan passe alle dyr – store som små, tamme som vilde!

Du finder Hundevennen i Kvols, der ligger lidt udenfor Viborg, men du er også velkommen til at ringe, sms eller maile…
Hundevennen - passer på dine dyr

Hundevennen
v. Berit S. Christensen
Virksundvej 1, Kvols
8831 Løgstrup

tlf. 223 00 243
bsc@hundevennen.dk 

Hundevennen var i Viborg Folkeblad, maj 2012: 

Hundevennen i Viborg Folkeblad

 

I sommeren 2003 startede jeg som hundepasser i Grindsted. Det blev en succes, men grundet flytning blev jeg desværre nødt til at holde.

 

Boss - en stor, dejlig riesen schnauzerJeg havde et par rigtig gode faste kunder.
Bl.a. en ældre mand, der havde problemer med hjertet og kunne blive indlagt meget pludseligt. Det var en stor lettelse for ham, at jeg havde egen nøgle og kunne lufte hans store riesenschnauzer, Boss, når han blev indlagt.

Dværg pinscheren er en stor hund - i en lille hunds krop

En familie tog deres voksne børn med på ferien sydpå og manglede en hundepasser til deres fælles hunde, en dværg pinscher og en norsk lundehund.
De fik 3 daglige besøg med en lang gå-tur og masser af opmærksomhed. Foruden fodring fik den ene hund også sin daglige medicin.

 

Masser af forskellige fugle i volierer - men hvem skal passe dem?
En anden fast kunde havde i mange år fået sin voksne datter til at passe de mange parakitter, han havde i volierer. Da han gik på efterløn og ofte tog i sommerhus, var han blevet ked af at være afhængig af sin datters hjælp.

 
Den mest underholdende oplevelse jeg havde, var da jeg skulle lufte 2 labrador-tæver, der ikke var vant til at gå i snor. Dér fik jeg godt nok min sag for – med at vikle både hunde og mig selv ud af snorene…

 

Første gang jeg var i avisen i 2003

Første gang jeg var i avisen i 2003

Tilbage til forsiden


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/