Din dyrepasser – når du ikke selv kan

Hvem passer dine dyr, når du ikke selv kan? Hundevennen er uddannet dyrepasser og passer gerne dine dyr.Det kan ske som et lyn fra en klar himmel.
Hvem skal lufte hunden? Fodre katten? Lukke hestene ind?

Det kan være mange uforudsete ting, der pludselig kan opstå og forhindre dig i, at nå hjem til dine dyr.
De er afhængige af dig. 

 

Dyr har ikke den samme tidsfornemmelse, som mennesker har. Men deres sanseopfattelse er til gengæld enorm i forhold til vores. 

Mange nikker genkendende til, at om deres hund har været alene hjemme i 5 minutter eller 8 timer – så er gensynsglæden, når du kommer hjem lige stor.

Skal dit kæledyr til gengæld passes et fremmed sted, vil tiden virke meget længere. Omgivelserne er fremmede, lugtene er forkerte og de har ofte ikke den samme frihed, som hjemme.  

Staldkattene skal også passes - specielt i de kolde månederFor nogle hunde og katte er opholdet i en pension eller et fremmed hjem en meget skræmmende og stressende oplevelse.
For andre dyr er det slet ikke en mulighed, at få dem passet andetsteds!

Familie, venner og bekendte eller naboer har måske hjulpet med at få passet dine dyr tidligere. Og måske er du ved at være ked over at skulle spørge dem igen – eller måske kan de slet ikke hjælpe dig denne gang?

 

Det vil Hundevennen gerne!


Om det er med kort eller lang varsel, om det er hverdag eller helligdag, morgen eller aften.

Er der plads i kalenderen? Så kommer hundevennen på et uforpligtende besøg, hjemme ved dig og dine dyr.

Vi får en snak om, hvad DINE dyr har brug for og hvad DU ønsker – og udfra vores samtale, vil jeg lave et pasningstilbud til dig. 

Vælger du at bruge Hundevennen, så udfyldes en pasningskontrakt med det aftalte, som underskrives af begge parter og du vil få en kopi af. Og husk at Hundevennen er uddannet dyrepasser! 

 

Et fiktivt pasningsforløb af en hund

Specielt ældre dyr har bedst af at være hjemme i vante omgivelser - læs mere om dyrepasserens kvalifikationer til at passe dine dyr her
Vaks skal være alene i 2 dage. Birte har fået sin nabo til at se til Vaks, men han kan kun en gang om dagen. Om eftermiddagen. Så Birte har brug for en der kan lufte og fodre Vaks morgen og aften.

Hundevennen kommer hjem til Vaks, som aftalt med Birte, kl. 8 om morgenen og igen kl. 20 om aftenen. Vaks får mad 2 gange dagligt og får en længere tur på ca. 45 min om morgenen og en kortere tur igen om aftenen. 

Vaks er en meget social hund og vil gerne lege. Så Hundevennen har aftalt, at Vaks gerne må komme en tur i hundeskoven om morgenen, hvor han kan rende frit og hilse på andre hunde. 

Hundevennen – din dyrepasser

Kom hjem til en glad hund - og ikke et tomt hus...
Når Hundevennen passer dine dyr, er det DINE dyr, der er i centrum.
Dine dyr bliver passet hjemme ved dig, hvor de kender omgivelserne og føler sig trygge – hvor det lugter af dig.  

Hundevennen kan tænde lys og radio, vande blomster og tømme din postkasse.
Hundevennen passer og plejer dine dyr og sikrer sig at de har det godt. Når dyrene er hjemme vil ubudne gæster heller ikke bemærke, at der måske ikke er nogen hjemme. For det er der jo!

Pasning af dine dyr er en tillidssag. Hundevennen er uddannet dyrepasser og fremviser gerne straffeattest.

Forkæl dine dyr – hyr din egen dyrepasser og kom hjem til en tom postkasse.
Ikke et tomt hus.  

Spring videre til priser

Se Hundevennens priser for pasning her


2 Responses to “Din dyrepasser – når du ikke selv kan”

 • Jane Wingaa siger:

  Hej Berit.

  Tusind tak for pasning af vores to hunde. Vi har været super godt tilfredse med din måde at passe dem på. Det har været en fornøjelse at læse din daglige rapport om dagens luftning. Ja, faktisk så vi frem til en lille historie og et par billeder fra dagens tur 🙂 .
  Vi har kun de bedste og varmeste anbefalinger til Hundevennen.

  Mvh Martin og Jane.

 • Christina Espelund siger:

  Tak for pasning af vores dejlige Sako.
  Skønt at komme hjem til en rolig og tilpas hund 🙂
  Vi kan tydeligt mærke på ham at han har haft det godt og været i gode hænder, normalt når vi kommer hjem er han helt oppe i gear, men denne gang bare glad og rolig 🙂 Mange hilsner Christina og familien

 • Inge Palludan Ruberg siger:

  I perioden 2.juli – 18.juli Havde Jeg Hundevennen til at passe min kat. Hun
  kom en gang om dagen på nøjagtig samme tid. Der blev nussset om katten og den fik
  rent vand og foder. Det fungerede så ualmindeligt godt. Katten i egne omgivelser og en der kommer hver dag og kæler med den. Udover det fik jeg den service, at få rapport hver dag om min kat. Det var virkelig dejligt. Jeg kunne slappe fuldstændig af. Jeg fik også en videooptagelse, så jeg kunne se, hvor trygt min kat havde det. Derudover blev mine blomster/planter passet og postkassen tømt.
  Jeg kan anbefale det på det varmeste, og jeg vil fortsætte med at bruge “Hundevennen”.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/